HOW WE WORK

The Wardrobe Organizer kijkt uiteraard naar de te organiseren ruimtes, maar ook naar jouw lifestyle. Wij helpen jou bij het maken van keuzes. Welke spullen behouden we, verkopen we? En welke spullen kunnen er eventueel gedoneerd worden? We sorteren de overgebleven spullen op categorie en kleur en kijken indien wenselijk welk materiaal er nodig is om de spullen mooi op te kunnen bergen.

Op basis hiervan creëert The Wardrobe Organizer ruimtes van rust.

Elk project is aangepast aan de individuele wensen van onze cliënten die we bespreken tijdens het eerste consult.

Of je The Wardrobe Organizer enkel nodig hebt bij het organiseren van je spullen of dat je ons ook graag inschakelt voor onze extra styling services, we bieden vele mogelijkheden aan!

CONSULT AAN HUIS

Alle projecten starten wij met een consult aan huis zodat wij de te organizen ruimtes samen kunnen bekijken en bespreken. Wij nemen tijdens dit consult jouw persoonlijke wensen en doelstellingen door zodat we direct de mogelijkheden van onze services kunnen bespreken. Na het consult ontvang je van ons een overzicht van de omvang van het project.

PROJECT INPLANNEN

Is de prijsopgaaf akkoord? Dan plannen we het project samen in. Hoeveel dagen we dienen in te plannen is uiteraard altijd afhankelijk van de omvang van het project.

SORTEREN

Wij starten het project altijd met het sorteren van alle spullen. We delen items in op categorie, maar we kijken ook of er spullen tussen zitten die jij niet meer gebruikt. Items waar je zelf geen plezier meer van hebt, maar die wel nog een ronde mee kunnen doneren wij aan een goed doel. 

INKOOP VAN MATERIAAL

Als alle spullen zijn gesorteerd en alle te organizen categorieën helder zijn bespreken we welke organizers er nog nodig zijn om alle spullen weer netjes op te bergen. Ons team gaat voor jou op zoek naar de best passende materialen in elke gewenste stijl. 

ORGANIZEN

Yes, eindelijk is het zo ver. Let’s get organized! The Wardrobe Organizer zorgt ervoor dat alle spullen in huis een (nieuwe) vaste plek krijgen. Het heeft onze voorkeur om het organizen zonder hulp van onze cliënt te doen. Afhankelijk van de omvang van het project kan het organizen meerdere dagen in beslag nemen.

EINDRESULTAAT

We sluiten het project gezamenlijk af waarbij wij het eindresultaat laten zien en wij onze cliënten de ruimte geven om vragen te stellen indien nodig. Ook na afloop van het project zijn wij uiteraard beschikbaar voor eventuele vragen.