1. INLEIDING

Dit document zet de voorwaarden uiteen die op het gebruik van deze website en op de aankoop van producten via deze website van toepassing zijn. Indien u vragen heeft met betrekking tot de voorwaarden dan kan u contact opnemen met: webshop@thewardrobeorganizer.com

2. PRIJZEN

Alle genoemde prijzen in de webwinkel van The Wardrobe Organizer zijn in euro’s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten zullen aan het totale bedrag worden toegevoegd. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de prijzen op de website correct zijn. Als er kennelijk toch sprake is van een fout, dan zullen wij u zo snel mogelijk informeren en u de mogelijkheid geven om de bestelling tegen de correcte prijs te bevestigen of te annuleren. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u een definitieve bestelling plaatst bij The Wardrobe Organizer. U gaat op het moment van bevestigen van uw bestelling automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

3. BESTELLEN

Alle omschreven en afgebeelde artikelen op de website van The Wardrobe Organizer die voorzien zijn van een bedrag, kunnen besteld worden in de webwinkel. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, het factuurnummer en het afleveradres. Wanneer de gegevens op de orderbevestiging onjuist zijn dan kunt u The Wardrobe Organizer hierover per e-mail berichten. Wanneer The Wardrobe Organizer binnen 24 uur geen reactie van u heeft ontvangen, gaan wij ervan uit dat alle gegevens correct zijn. The Wardrobe Organizer kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van een typefout en/of het invullen van onjuiste gegevens door u (de klant). Ondanks dat The Wardrobe Organizer gebruikt maakt van een voorraad beheersysteem kan het voorkomen dat een artikel is uitverkocht of gelijktijdig door iemand anders is besteld. In dit geval zal The Wardrobe Organizer u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen om tot een overeenkomst te komen.

4. BETALEN

Wanneer uw bestelling op de website van The Wardrobe Organizer plaatsvindt, dient u het totaalbedrag van uw bestelling, en (indien van toepassing) de verzendkosten aan The Wardrobe Organizer te voldoen. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, zal dit per mail aan u worden bevestigd. Hierna zal de afwikkeling van de bestelling in werking worden gesteld. The Wardrobe Organizer streeft ernaar om de bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken.

5. VERZENDEN EN VERZENDKOSTEN

Wij verzenden onze items met PostNL en maken gebruik van de standaard verzendopties met track & trace. De standaard verzendkosten voor een bestelling op de website zijn:

De verzendkosten via PostNL binnen Nederland bedragen:

  • Brievenbus pakket:  € 4,25 (0-2 kg, mits het door de brievenbus past)

  • Pakket:                     € 6,95

De verzendkosten via PostNL binnen België bedragen:

  • Pakket:                    € 13,00

6. LEVERING

Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. The Wardrobe Organizer streeft ernaar om de bestelde artikelen binnen 5 werkdagen te verzenden. Zodra het pakket verzonden wordt ontvangt u van ons een e-mail met daarin de bevestiging van de zending. Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling door PostNL. Tijdens feestdagen kan de levertijd iets uitlopen, als dit het geval is dan nemen wij contact met u op. 

7. RETOURNEREN

U heeft het recht om de door The Wardrobe Organizer geleverde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Wilt u een artikel retourneren? Mail ons dan via webshop@thewardrobeorganizer.com. De producten mogen niet gebruikt zijn alvorens deze te retourneren. De kosten van de retourzending zijn voor eigen risico. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling. Wij zijn niet aansprakelijk voor het kwijtraken van de retourzending. The Wardrobe Organizer behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Mocht het product een gebrek vertonen dan dient u deze direct na ontvangst aan ons te melden. Bewaar het bewijs van verzenden tot uw retour bij ons is verwerkt.

8. PERSOONLIJKE GEGEVENS

Om de bestelling te kunnen verwerken, slaan wij uw persoonlijke gegevens op in het beheer van onze webwinkel. Daarnaast worden uw gegevens door The Wardrobe Organizer aangewend voor interne marketingdoeleinden, zoals bijvoorbeeld het toezenden van nieuwsbrieven. Mocht u deze mails niet meer willen ontvangen dan kunt u zich hiervoor afmelden. Wij zullen uw persoonlijke gegevens dan verwijderen uit ons systeem. Uw gegevens zullen niet voor commerciële doeleinden aan derden ter beschikking worden gesteld. Uiteraard hanteert The Wardrobe Organizer bij het gebruik van uw persoonlijke gegevens de geldende wet- en regelgeving.

9. AANSPRAKELIJKHEID

The Wardrobe Organizer is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door ons geleverde producten. The Wardrobe Organizer kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen van een vertraagde levering en/of typefout of onjuistheden in een door u ingevulde tekst. De aansprakelijkheid van The Wardrobe Organizer beperkt zich altijd tot het bedrag van de verzonden factuur van de desbetreffende bestelling minus de verzendkosten.

10. AFBEELDING EN OMSCHRIJVING

De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De artikelen in deze webwinkel worden zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en omschreven. De kleuren van de afbeeldingen op de website kunnen als gevolg van beeldschermkwaliteit enigszins afwijken van de echte kleuren van de producten. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. The Wardrobe Organizer kan niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. The Wardrobe Organizer is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op de website.

11. VRAGEN EN OPMERKINGEN

The Wardrobe Organizer streeft naar tevreden klanten. Wij doen ons uiterste best om eventuele klachten naar alle redelijkheid in onderling overleg op te lossen. Mocht u vragen, klachten, opmerkingen en/of suggesties hebben, dan stelt The Wardrobe Organizer het op prijs als u dit laat weten via de mail: webshop@thewardrobeorganizer.com