Services

The Wardrobe Organizer organiseert letterlijk alles. Van kledingkasten tot bijkeukens en van badkamers tot kinderkamers. Wij combineren het traditionele organiseren van spullen met het visueel transformeren van de ruimte door, indien gewenst, ook materiaal en maatwerk kasten aan te bieden. Kies je voor The Wardrobe Organizer, dan kies je voor rust en ruimte in je huis, maar ook in je hoofd. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Lees dan gauw verder.

Complete home organizing
Voelt jouw huis niet meer als thuis? En word je onrustig van alle rommel? Wij zorgen ervoor dat elke kamer in jouw huis georganiseerd wordt! Je kunt The Wardrobe Organizer inschakelen voor het organiseren van je hele huis, maar ook voor een enkele ruimte. Uiteraard vraagt elke ruimte om een specifiek organizing plan die we geheel op maat maken. Hierdoor sluit ons organizing systeem naadloos aan op jouw dagelijkse routine. Een opgeruimd huis is fijn, maar jouw huis na onze komst makkelijker opgeruimd kunnen houden is nog veel fijner!

Full service move-ins
Ga je verhuizen en heb je hulp nodig bij het inpakken en uitpakken van al jouw spullen? Say no more! Ons team zorgt voor compleet ontzorgde verhuizingen. Wij categoriseren alle spullen, pakken alles in en zorgen ervoor dat de juiste dozen op de nieuwe locatie in de juiste kamers terecht komen. Zodra alle spullen verhuisd zijn geven wij ze een nieuwe plek. We delen de kasten in, zorgen ervoor dat alle lades netjes gevuld worden en maken apparatuur klaar voor gebruik. Een verhuizing gaat zoveel sneller met de juiste hulp!


Eye-pleasing styling
Naast het structuren en organiseren van al jouw spullen zorgt The Wardrobe Organizer er ook voor dat jouw kasten en lades er mooi uitzien. Als extra service kun je de styling van jouw ruimte ook aan ons team overlaten. Geheel passend bij jouw smaak en wensen kopen wij diverse organizers in. Ook is het mogelijk om maatwerk kasten via The Wardrobe Organizer te laten maken. Benieuwd naar alle opties? Geef dit aan tijdens het consult en we bespreken alle extra mogelijkheden.


How We Work

The Wardrobe Organizer kijkt uiteraard naar de te organiseren ruimtes en spullen, maar ook naar jouw dagelijkse routine. Wij helpen jou bij het maken van keuzes. Zo kijken we bijvoorbeeld naar welke spullen er behouden blijven, gedoneerd worden of kunnen worden weggegooid. 

We sorteren de overgebleven spullen op categorie, formaat en kleur en starten met het creëren van een organizing systeem in jouw bestaande ruimte. Ons doel is altijd het optimaal benutten van de ruimte en het creëren van extra ruimte als dit kan. 
Elk project is aangepast aan de individuele wensen van onze cliënten die we bespreken tijdens het eerste consult. 

De start van elk project 
Wij beginnen het project samen met jou. We gaan door alle spullen heen en maken alle kastruimtes, lades etc leeg per ruimte. Vervolgens maken we drie stapels: Keep, Sell & Toss. Jij bepaalt welke items er bewaard blijven, welke items nog een tweede leven kunnen krijgen via verkoop of donatie en welke items weggegooid kunnen worden. Hierbij adviseren wij jou uiteraard als je twijfels hebt bij een bepaald item.  

Werken vanuit categorieën  
Als alle spullen zijn uitgezocht categoriseren we de items die je wilt houden. Wij maken categorieën op basis van kleur, type product, merk, maat etc. We proberen zo specifiek mogelijk te zijn want dat helpt bij het logisch indelen van kasten en lades. Hoe we de kasten en lades indelen verschilt per klant want wij maken een systeem op basis van de specifieke wensen die jij hebt. Het is belangrijk dat je ook na onze komst het systeem dat we hebben gecreëerd zelf netjes kan houden. We laten het systeem daarom goed aansluiten op jouw dagelijkse routine.  

Eye-pleasing resultaat
Met het organizen van de spullen zorgen we ervoor dat alle spullen een (nieuwe) vaste plek krijgen, een eigen huis. Als we met kleur werken gebruiken wij het ROYGBIV principe waarbij wij spullen organizen naar de kleuren van de regenboog. Dit zorgt voor een eye-pleasing effect! We geven alle opbergbakken een eigen label zodat je nooit meer hoeft te twijfelen welke spullen waar zijn opgeborgen. Het allerfijnste van organizen is dat je daarna precies weet wat je waar moet terug leggen. Zo blijft je huis netjes!

CONSULT AAN HUIS

Alle projecten starten wij met een consult aan huis zodat wij de te organizen ruimtes samen kunnen bekijken en bespreken. Wij nemen tijdens dit consult jouw persoonlijke wensen en doelstellingen door zodat we direct de mogelijkheden van onze services kunnen bespreken. Na het consult ontvang je van ons een overzicht van de omvang van het project.

PROJECT INPLANNEN

Is de prijsopgaaf akkoord? Dan plannen we het project samen in. Hoeveel dagen we dienen in te plannen is uiteraard altijd afhankelijk van de omvang van het project.

SORTEREN

Wij starten het project altijd met het sorteren van alle spullen. We delen items in op categorie, maar we kijken ook of er spullen tussen zitten die jij niet meer gebruikt. Items waar je zelf geen plezier meer van hebt, maar die wel nog een ronde mee kunnen doneren wij aan een goed doel. 

INKOOP VAN MATERIAAL

Als alle spullen zijn gesorteerd en alle te organizen categorieën helder zijn bespreken we welke organizers er nog nodig zijn om alle spullen weer netjes op te bergen. Ons team gaat voor jou op zoek naar de best passende materialen in elke gewenste stijl. 

ORGANIZEN

Yes, eindelijk is het zo ver. Let’s get organized! The Wardrobe Organizer zorgt ervoor dat alle spullen in huis een (nieuwe) vaste plek krijgen. Het heeft onze voorkeur om het organizen zonder hulp van onze cliënt te doen. Afhankelijk van de omvang van het project kan het organizen meerdere dagen in beslag nemen.

EINDRESULTAAT

We sluiten het project gezamenlijk af waarbij wij het eindresultaat laten zien en wij onze cliënten de ruimte geven om vragen te stellen indien nodig. Ook na afloop van het project zijn wij uiteraard beschikbaar voor eventuele vragen.