GET YOUR HOME ORGANIZED

PLAN EEN

Consult

Alle projecten starten wij met een consult aan huis zodat wij de te organizen ruimtes samen kunnen bekijken en bespreken. Het is mogelijk om voor dit fysieke consult een vrijblijvend telefonisch consult in te plannen via de tool hieronder. Wij nemen tijdens het fysieke consult jouw persoonlijke wensen en doelstellingen door zodat we direct de mogelijkheden van onze services kunnen bespreken. Na het consult ontvang je van ons een overzicht van de omvang van het project.

AGENDA

Planning

Is de prijsopgaaf akkoord? Dan plannen we het project samen in. Hoeveel dagen we dienen in te plannen is uiteraard altijd afhankelijk van de omvang van het project.

complete

Organizing

Yes, eindelijk is het zo ver. Let’s get organized! The Wardrobe Organizer zorgt ervoor dat alle spullen in huis een (nieuwe) vaste plek krijgen. Het heeft onze voorkeur om het organizen zonder hulp van onze cliënt te doen. Afhankelijk van de omvang van het project kan het organizen meerdere dagen in beslag nemen.

eye pleasing

Result

We sluiten het project gezamenlijk af waarbij wij het eindresultaat laten zien en wij onze cliënten de ruimte geven om vragen te stellen indien nodig. Ook na afloop van het project zijn wij uiteraard beschikbaar voor eventuele vragen.

PLAN NU EEN TELEFONISCH CONSULT

Plan een vrijblijvend telefonisch video consult. Laat je gegevens achter en je wordt op het door jou gewenste moment gebeld. Het is handig om dit consult via een videogesprek te doen, dit is uiteraard niet verplicht.

Liever direct een fysiek consult inplannen? klik dan op de knop hieronder.

Direct fysiek consult inplannen