The Home Edit, een team van opruim-guru’s dat wordt gerund door Cleo en Joanna zijn een mega hit in Amerika. Zij startte hun bedrijf met het idee om de traditionele organisatie van spullen te combineren met design en interieurstyling. Elk project dat zij opleveren is gebaseerd op functionele systemen die je zelf ook op de lange termijn kunt onderhouden, maar zij laten ook zien dat de visuele transformatie net zo belangrijk is.

Je kunt de organizing-skills van The Home Edit bewonderen in hun eigen Netflix-serie en wegzwijmelen bij de perfect op kleur gesorteerde kasten en lades. Als ware kunstenaars sorteren ze kleding, voorraad, potloden, handdoeken en nog veel meer naar de kleuren van de regenboog. Zij volgen het “Roygbiv systeem” waarmee zij de spullen als volgt op kleur sorteren: Red, Orange, Yellow, Green, Blue, Indigo en Violet. A pleasure for the eye!

De core business van de twee vriendinnen is opruimen, maar in de hit serie delen zij meer dan dat. Je krijgt een kijkje in hun privéleven waardoor je het gevoel krijgt dat je ze echt leert kennen. En dat is wat hen onderscheidend maakt. En natuurlijk is het ook leuk dat zij over de vloer komen bij Khloe Kardashian en Reese Whiterspoon.

Via het Instagram account van The Home Edit delen Cleo en Joanna hun organisatie-tips en zetten ze je binnen no-time aan tot het leegkopen van hun webshop vol perfect stapelbare opbergboxen. En als je denkt dat jij deze niet nodig hebt, think twice en trek je creditcard maar!