Travel with TWO: Organizing Essentials voor onderweg

It's time for a vacation! Of je nu een weekendje in eigen land op pad gaat of dat je voor een paar weken in het buitenland gaat vertoeven, een vakantie voorbereiden doen we allemaal. Of is het al tijd voor last-minute inpak-stress? In het kader van “een goede voorbereiding is het halve werk” geven we je graag wat tips hoe je georganiseerd op vakantie kunt gaan. Want een georganiseerde koffer geeft rust. Echt!

The Packing List
Wil je er zeker van zijn dat je niets vergeet mee te nemen op vakantie? Werk dan met een paklijst die past bij jouw lifestyle. Gebruik bijvoorbeeld de paklijst van The Holiday Guru. Je kunt natuurlijk ook zelf een paklijst maken in bijvoorbeeld Excel zodat je alle gepakte items makkelijk kunt afvinken. Vergeet vooral ook niet op te schrijven wat je allemaal mee wilt nemen in je handbagage als je gaat vliegen!

Maximaliseer de opbergruimte
Laten we eerlijk zijn, we krijgen allemaal een beetje paniek als we zien hoe beperkt de ruimte in een koffer kan zijn. Om echt elke centimeter van de opbergruimte in jouw koffer te benutten kun je gebruik maken van vacuüm opbergzakken. Met onze handige vacuüm opbergzakken zorg je ervoor dat alle lucht uit jouw kleding wordt gezogen waardoor je tot wel twee keer zoveel kleding kan meenemen. 
Maak categorieën
Ook in een koffer of reistas kan het heel fijn werken om categorieën te creëren. Door spullen te categoriseren houd je overzicht in wat je allemaal meeneemt. Zo maak je het jezelf ook makkelijker met het uitpakken! In onze webshop vind je deze set met koffer organizers, daarmee maak je het jezelf ontzettend eenvoudig en ga je georganiseerd op reis. 

Geniet van je vakantie!
Liefs,
Valina