JANUARI CHALLENGE 🔥 Organize jouw hele huis in 4 weken!

Het is zo ver: de eerste dag van 2022 is aangebroken. Weer een nieuw jaar vol goede voornemens... Maar wat is er nu nóg beter dan het nieuwe jaar starten in een opgeruimd en fris huis? Doe mee met onze Januari Challenge en organize jouw huis samen met ons in 4 weken!

Wij begrijpen heel goed dat het opruimen van jouw huis er soms gemakkelijk bij inschiet. Voor je het weet heb je niet alleen een rommellade, maar meerdere kasten waar je de deurtjes liever niet van opentrekt. Zonde, want rommelige lades en kasten zorgen ook voor chaos in je hoofd. Wij gunnen iedereen rust in hun hoofd en dat begint bij jou thuis. In deze challenge geven wij jou de komende maand drie keer per week handige tips en tricks via onze Instagram stories zodat je snel van start kunt gaan met het opruimen én opgeruimd houden van jouw huis.  Maar ook in deze blog delen we waardevolle informatie om snel van start te kunnen gaan. Doe je met ons mee? 

First things first, investeer in een opbergsysteem dat past bij jouw routine en goed voor jou werkt. Via onze webshop vind je opbergers in allerlei soorten en maten. Twijfel je welke producten het beste passen in jouw ruimte? Stuur ons dan een Whatsapp bericht met foto's van jouw situatie en stel jouw vraag. Wij helpen je graag verder!

NEW BEGINNINGS
Het nieuwe jaar helemaal fris beginnen, start natuurlijk met het opruimen van alle kerstspullen. Maak hier geen haastklus van, maar zorg ervoor dat je alle kerst decoratie per thema of per type product netjes in categorieën opbergt. Dit maakt het zoveel makkelijker om volgend jaar de juiste spullen erbij te pakken! Vergeet ook niet om jouw kerstverlichting netjes op te bergen, bijvoorbeeld door deze om een stuk karton heen te rollen. Zo zorg je ervoor dat je volgend jaar gemakkelijk de verlichting weer uit kunt rollen zonder dat je eerst uren bezig bent om de verlichting uit de knoop te halen. 

WEEK 1: DE KEUKEN, HET HART VAN JOUW HUIS
Ben je altijd op zoek naar het potje met Italiaanse kruiden, weet je niet meer waar je jouw nieuw gekochte pak pasta hebt gelaten of nog erger: zijn jouw spierballen niet bestand tegen die té zware stapel met serviesgoed die je elke avond weer moet optillen om de tafel te dekken... We got you! Deze week geven we jou alle tips en tricks die jij nodig hebt om alle spullen in jouw keuken te structureren. Ben je benieuwd naar ons stappenplan voor het organizen van een keuken? Check dan deze blog en lees mee hoe wij in 4 simpele stappen de chaos in een keuken kunt aanpakken. Een opgeruimde keuken is echt voor iedereen weggelegd!

PS. even wat speciale aandacht voor jouw koelkast graag. Want hoewel we vaak de koelkast indelen op de automatische piloot, denk aan: de groente in je groentelade, de eitjes in het eierrekje en een pak melk in de deur van de koelkast, wil dat niet altijd zeggen dat dit ook meteen de beste manier is. In deze blog leggen we je dan ook graag uit hoe je je koelkast het beste kunt indelen. Ook in dit geval geldt: overzicht is key.

WEEK 2: DE BADKAMER, WAAR JE TOT RUST KUNT KOMEN
Vooral in de badkamer wil je tot rust komen en even een momentje voor jezelf kunnen pakken. Maar wat als je jouw lades en kasten opentrekt en elke keer weer paniek voelt opkomen door de rommel die je daar aantreft? Waar en vooral hoe begin je dan met opruimen? Lees gauw deze blog en wij helpen je op weg met 10 praktische tips. Houd ook onze stories in de gaten deze week voor leuke before & afters!

WEEK 3: DE KLEDINGKAST, VOOR EEN SNELLE START VAN JE DAG
Er is niets fijner dan 's ochtends wakker worden en in de drukke ochtendroutine rust te vinden bij je opgeruimde kledingkast. Geen stress meer over waar je dat ene jurkje hebt gelaten. Je aankleden is vanaf nu een feestje! Een opgeruimde kledingkast is niet alleen heel erg fijn voor de rust in jouw hoofd, maar is ook duurzaam. Met een opgeruimde kledingkast heb je weer overzicht in al jouw kledingstukken, tassen, schoenen en accessoires. Zo grijp je niet alleen mis, maar koop je kleding ook niet meer onnodig dubbel. Weet je niet waar je moet beginnen? En hoe je jouw kleding netjes kunt opbergen? Lees dan vooral deze blog waarin we jou al onze belangrijkste tips & tricks geven. 

WEEK 4: ALLE OVERIGE RUIMTES, WE SLAAN NIETS OVER
Met het organizen van jouw hele huis, 
bedoelen we ook echt je HELE huis. In onze stories delen we tips voor het opruimen van jouw kantoor, speelkamer, nachtkastje, tv-kastje, bijkeuken en wasruimte. We slaan niets over want alleen met een grondige opruim-sessie zorgen we ervoor dat de rust terug keert in huis. We zijn benieuwd naar jullie ervaringen met onze challenge! Laat je ons even via Instagram weten hoe het gaat met het organizen? 

Tot slot
Zet een fijne playlist aan, gooi de ramen open voor wat frisse lucht en ga ervoor, you got this!

Liefs, Valina