Onze werkwijze

The Wardrobe Organizer kijkt uiteraard naar de te organiseren ruimtes, maar ook naar jouw lifestyle. Wij helpen jou bij het maken van keuzes. Welke spullen behouden we, verkopen we? En welke spullen kunnen er eventueel gedoneerd worden? We sorteren de overgebleven spullen op categorie en kleur en kijken indien wenselijk welk materiaal er nodig is om de spullen mooi op te kunnen bergen. Op basis hiervan creëert The Wardrobe Organizer ruimtes van rust.
Elk project is aangepast aan de individuele wensen van onze cliënten die we bespreken tijdens het eerste consult. Of je The Wardrobe Organizer enkel nodig hebt bij het organiseren van je spullen of dat je ons ook graag inschakelt voor onze extra styling services, we bieden vele mogelijkheden aan!

Home

Organiseren van kledingkasten
Organiseren van kinderkamers
Organiseren van (bij)keukens
Organiseren van badkamers
Organiseren van woonkamers
Organiseren van garages
En die ene kamer of kast in huis waar je geen raad mee weet…

Moving

Hulp bij het voorsorteren van alle spullen
Hulp bij het inpakken van de verhuizing
Hulp bij het uitpakken van alle spullen op de nieuwe locatie
Organiseren van maatwerk oplossingen
Alle spullen een vaste plek geven in huis

Werkwijze

The Wardrobe Organizer organiseert letterlijk alles. Van kledingkasten, tot bijkeukens en van badkamers tot kinderkamers. Wij combineren het traditionele organiseren van spullen met het visueel transformeren van de ruimte door, indien gewenst, ook materiaal en maatwerk kasten aan te bieden. 

Consult aan huis

Tijdens het eerste consult aan huis nemen we jouw persoonlijke wensen door en schetsen wij een beeld van de benodigde werkzaamheden.

Afspraak inplannen

Na akkoord op de project kosten plannen we een vervolg afspraak in. 

Dag 1: sorteren

Op de eerste dag van het project werken we samen aan het sorteren van jouw spullen. We bepalen welke spullen je wilt behouden, verkopen en welke spullen je eventueel kunt doneren.

Inkoop van materiaal

Na de eerste dag van het project is helder welke spullen er georganiseerd kunnen worden. Op basis van deze keuzes koopt The Wardrobe Organizer materialen in waarmee alles netjes opgeruimd wordt en een vaste plek krijgt in huis.

Dag 2: organiseren

Op de tweede dag van het project zorgen wij er voor dat alle spullen een plek krijgen. The Wardrobe Organizer gaat nu aan de slag zonder hulp van de cliënt. Afhankelijk van de omvang van het project kan het organiseren meerdere dagen in beslag nemen. 

Eindresultaat

We sluiten het project gezamenlijk af waarbij wij het eindresultaat laten zien en wij onze cliënten de ruimte geven om vragen te stellen indien nodig.